The Greatest Guide To سئو تکنیکال
The Greatest Guide To سئو تکنیکال
Blog Article
دامنه نشان میدهد که کاربران چطور میتوانند یک وبسایت را از طریق جستجو پیدا کنند و روشی ثابت برای شناسایی وبسایت محسوب میشود.
مرتب کردن کدها: کدهای نامرتب تأثیر بدی در سرعت بارگذاری وبسایت دارند. هرچه کدهای شما کوتاهتر و مرتبتر باشد، صفحات به طور کلی سریعتر بارگذاری میشوند.
کبوتر: تمرکز اصلی این الگوریتم روی جستجوی محلی و نتایج مرتبط با موقعیت مکانی کاربر است
دریافت تماس و مشاوره این سایت از کوکیها برای بهبود تجربه کاربری شما استفاده میکند. با ادامه استفاده از سایت، با استفاده از کوکیها موافقت میکنید.
واضح باشند تا کاربران بتوانند با استفاده از آنها به راحتی و بدون فشردن دکمه «بازگشت» بین صفحات مختلف وبسایت جابهجا شوند.
رباتهای موتورهای جستجو تا حد امکان هوشمند شدهاند اما هنوز نمیتوانند مانند یک انسان محتوای یک سایت را درک کنند.
بنابراین بهتر است برای جلوگیری از این مشکلات، ریدایرکتهای خود را به طور مداوم بررسی کنید.
همین اقدام کوچک، در نهایت باعث خواهدشد تا سرعت صفحات وبسایت شما بهینه شده و در شرایط بهتری قرار بگیرند.
گوگل با کمک الگوریتم های متعدد ، ربات ها و کرالرهای خود و استفاده از لینک سازی داخلی و خارجی به درک صفحه میپردازد سپس بر اساس موارد زیر نتایح را به نمایش در میاورد :
برای رسیدن به صفحه سئو تکنیکال اول گوگل چقدر زمان لازم است؟ زمان رسیدن به صفحه اول گوگل براساس میزان جستجو و سختی کلمات کلیدی و همچنین فاکتورهای دیگر برای هر پروژه متفاوت است. در بازه زمانی ۳ ماه میتوان پیشرفت جایگاه کلمات کلیدی را مشاهده کرد و به طور معمول حداقل ۶ ماه زمان برای رسیدن به صفحه اول گوگل نیاز است. آیا روشی وجود دارد که بتوانیم به سرعت به صفحه اول بیاییم؟ شما میتوانید تا زمانی که کلمات کلیدیتان به صورت ارگانیک به صفحه اول نیامده است برای افزایش بازدید سایت، فروش بیشتر و دیده شدن سریع از تبلیغات در گوگل استفاده کنید.
بروزرسانی: ۱ مهر ۱۴۰۲ مهدی محمدی به دنبال آموزش صفر تا صد سئو تکنیکال هستید؟
از آنجایی که اطلاعات از این طریق مسافت کمتری را طی میکنند، سرعت بارگذاری صفحات برای کاربران کمتر میشود.
ساختار فنی وبسایت، توضیحات متا، برچسبهای عنوان و پیوندهای داخلی را برای خزیدن بهینه در موتورهای جستجو تنظیم کنید.
اولین گام برای بهبود سئو تکنیکال این است که بفهمید در چه وضعیتی قرار دارید. برای این کار باید عملکرد وبسایت را به خوبی بررسی کنید.